top of page
raimond-klavins-Ek-HeyrgkqM-unsplash.jpg

over mij

Op een gegeven moment ben ik naar een lifecoach gegaan, die met mij zou gaan kijken wat ik nodig had en waar ik heen wilde. Deze lifecoach stelde precies de goede vragen en deed fijne oefeningen met mij. Haar manier hielp mij niet alleen enorm, maar het maakte me ook heel nieuwsgierig naar haar aanpak. Het bleek dat ze ook energietherapeut was. 

Dit trok me zo aan, dat ik me verder ben gaan verdiepen in de opleiding die zijn hiervoor gevolgd had. Dat was ‘De healing academy’.

Deze opleiding ben ik gaan doen en die heb ik afgemaakt! Het voelde en voelt als mijn roeping. Ik was daar helemaal op mijn plek en de manier van onderwijs paste precies bij mij. Ik ben ook de opleiding tot ‘life coach’ gaan volgen, want deze twee opleidingen sluiten heel mooi op elkaar aan en ze versterken elkaar. Bij allebei de opleidingen gaat het om zelfontwikkeling. Ik heb geleerd hoe belangrijk het is om jezelf beter te kennen om goed contact met anderen te kunnen maken. Ik zeg ‘beter’ omdat dit proces nooit stopt.

 

Sensitiviteit en Bewustwording:

Ik ben altijd een gevoelig meisje geweest. Ik reageerde intenser op mensen en gebeurtenissen dan anderen en had opvallend langer de tijd nodig om prikkels te verwerken. Dit werd door de jaren heen erger, maar dat komt waarschijnlijk ook omdat ik me er bewuster van ben geworden. Bewust van wie ik ben, wat ik doe en wat er in mij gebeurt. Dit is soms frustrerend en maakt het leven zeker niet gemakkelijker, maar het is wel echt en zuiver. Ik heb best wel snel geleerd hoe ik hier mee om moet gaan en wat ik daarvoor nodig heb. En ik heb ook ontdekt dat ik met deze sensitiviteit anderen goed op weg kan helpen met hun eigen vragen. Dat voelt super.

 

Ik weet nu dat ik extra begrip kan voelen voor (jonge) mensen voor wie de druk van het leven in deze maatschappij zwaar voelt. Er zijn zoveel verwachtingen waar we aan moeten voldoen, de vele mensen om ons heen, de sociale media, het tempo waarin het gaat en de stress die het oplevert. Wij hebben meer tijd nodig om op te laden en meer rust om te verwerken en ruimte te creëren. Daar kan ik bij helpen en dat doe ik graag!

IMG_2839 2.jpg
Mandala-PNG-Image-File (2).png
bottom of page