top of page

•Recensies•

Lune ervaar ik als een krachtige, zachte healer. Ik heb al heel wat readingen en healingen van haar mogen ontvangen. Ze geeft mij een groot gevoel van veiligheid en lichtheid, puur als de maan zelf. En laat je niet misleiden door haar jonge leeftijd: ze is véél wijzer dan je misschien verwacht.

Christiaan (www.praktijkweij.nl)

Ik had weinig energie en kon door de waan van de dag niet goed meer voelen welke kant ik op moest. Ik werd een beetje geleefd. Lune heeft een reading gedaan, 

waarbij ze heel helder zag waar ik behoefte aan had. Het was voor mij ook heel fijn dat het helder werd en het was een bevestiging van wat ik eigenlijk al wist. 

Lune gaat in een reading samen met je op avontuur in jouw onderbewuste en haalt precies de dingen naar boven die je op dat moment nodig hebt. 

Heel erg fijn!

Floor

Lune heeft een hele eigen stijl van werken met energie.
Ze is snel, to the point en geeft tijdens sessies mensen echt een goed
handvat waarmee ze verder kunnen. Ik zou zeggen dat een sessie met Lune
je eigen kracht naar boven haalt. En je verder helpt in het nemen van
beslissingen.

Amanda Bouman (www.dehealingacademy.nl)

De behandeling bij lune vond ik zo fijn en bijzonder. Ze heeft een hele fijne energie en is heel erg geruststellend. 
Alles is goed bij haar behandelingen en dat brengt Lune heel erg goed over.
Ik heb heel veel uit mijn behandeling kunnen halen en ik ga er zeker nog meer doen.
Iedereen reageert op zijn eigen manier tijdens een behandeling, en dat is heel logisch. Lune kan heel goed voelen en meegaan in de ervaring die een persoon heeft, waardoor je er echt samen in staat en dat geeft heel veel duidelijkheid en geruststelling.

Marij

Mandala-PNG-Image-File (1) (2).png
Mandala-PNG-Image-File (1) (2).png

De eerste ontmoeting met Lune was thuiskomen , Het veilige gevoel wat ze mij gaf, Zorgt ervoor dat je heel fijn kan samenwerken.

Durfde mijn tranen te laten rollen, en tot inzichten gekomen. Inzichten waar ik zo lang naar gezocht had, Inzichten waar ik eindelijk mee verder kan in mijn leven. In een vrij korte tijd met een aantal sessies met Lune, voel ik me in mijn kracht staan en durf ik me ook veilig te voelen bij mezelf.

 

Krista 

De behandelingen bij Lune hebben mij rust en vertrouwen gegeven. Lune heeft een fijne en warme energie. Ze geeft ook goede adviezen en luisterd goed. Alles mag er zijn en ze voelt goed aan wat er speelt. Ik kan het iedereen aanraden!

 

Ineke

Lune maan alleen.png
lune maantje alleen flipped.png
bottom of page